Asam glutamat poli Y

  • Agricultural Grade Gamma Polyglutamic Acid (γ-PGA)

    Asam Poliglutamat Gamma Kelas Pertanian (γ-PGA)

    Spesifikasi: 10%, 25%, 65% konten
    Asam gamma-poli-glutamat (γ-PGA) minangka polimer saka asam glutamat asam amino (GA).PGA nduweni daya serap banyu sing dhuwur, sing bisa nambah kandhutan banyu ing lemah ing ambane antarane 0 lan 20cm kanthi 1,5-2,8%, lan ing jero lemah antarane 20 lan 40 cm nganti 1-1,5%, saéngga menehi daya tahan luwih dhuwur kanggo kahanan garing lan kurang banyu.

  • Agricultural Grade Gamma Polyglutamic Acid (γ-PGA) fermentation broth

    Duduh kaldu fermentasi Gamma Polyglutamic Acid (γ-PGA) Grade Pertanian

    Spesifikasi: 3,5%, 6%, 9% konten
    Asam gamma-poli-glutamat (γ-PGA) minangka polimer saka asam glutamat asam amino (GA).PGA nduweni daya serap banyu sing dhuwur, sing bisa nambah kandhutan banyu ing lemah ing ambane antarane 0 lan 20cm kanthi 1,5-2,8%, lan ing jero lemah antarane 20 lan 40 cm nganti 1-1,5%, saéngga menehi daya tahan luwih dhuwur kanggo kahanan garing lan kurang banyu.

  • Cosmetcs Grade Y-polyglutamic acid

    Kosmetik Grade Y-asam poliglutamat

    Asam γ-polyglutamic (asam γ-polyglutamic, diarani γ-PGA) dening asam L-glutamat liwat pambentukan ikatan γ-amida saka senyawa asam poli, yaiku fermentasi Bacillus subtilis mikroba kanggo mbentuk polimer anionik larut banyu. .Nduwe kelarutan banyu sing apik, super absorbability lan biodegradability.Produk degradasi yaiku asam glutamat sing bebas polusi.Bisa digunakake minangka agen penahan banyu, adsorbent ion logam abot, flocculant, agen pelepasan sing terus-terusan lan operator obat, lan liya-liyane. Iki digunakake kanthi akeh ing tanduran pertanian, perawatan lemah, perlindungan lingkungan, panganan, obat-obatan, kosmetik lan industri liyane.