Cross-linked HA - Sub-Q (10mL)

Isi 1 jarum suntik gel asam hialuronat (24mg/ml) kanthi lidocaine 0,3%.
Perawatan kanggo nggedhekake payudara lan nggedhekake bokong kanthi injeksi
praktisi medis sing sah miturut peraturan lokal sing ditrapake.


Detail Produk

Tag produk

Isi 1 jarum suntik gel asam hialuronat (24mg/ml) kanthi lidocaine 0,3%.
Perawatan kanggo nggedhekake payudara lan nggedhekake bokong kanthi injeksi dening praktisi medis sing sah miturut peraturan lokal sing ditrapake.

Sherife

2 taun saka tanggal diprodhuksi.

Kondisi Storge

Simpen nganti 25 ℃.Prospect saka pembekuan lan suryo srengenge.

Sub-Q utawa "Restylane sub-Q" wiwitane minangka injeksi injeksi irung lan ngilangi kerut.Bubar, Jepang nyuntikake materi iki menyang dada kanggo nggedhekake payudara.Komponen kimia sing efektif yaiku asam hyaluronic, uga dikenal minangka asam hyaluronic utawa asam uronik (HA).Zat iki wiwitane dikembangake ing Swedia lan dikenalake ing industri kecantikan ing taun-taun pungkasan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita