Sodium Hyaluronate Kosmetik Grade

  • Sodium Hyaluronate Cosmetics Grade

    Sodium Hyaluronate Kosmetik Grade

    Sodium Hyaluronate dadi ramah banyu lan nduweni fungsi faktor moisturizing paling apik lan nyegah penyakit kayata infeksi kulit kanthi nyegah penetrasi zat eksternal kayata bakteri.Mula, dianggep minangka faktor "pelembab alami" sing cocog lan digunakake ing kosmetik sing cocog kanggo macem-macem kulit, iklim lan lingkungan.