Solusi Sodium Hyaluronate 1%.

Kapasitas nahan banyu super bisa njaga kelembapan kulit kanthi efektif.Molekul Sodium Hyaluronate ngemot nomer akeh gugus karboksil lan hidroksil, kang bisa mbentuk ikatan hidrogen karo banyu lan gabungke karo jumlah akeh banyu, supaya kulit kebak lembab, luster lan keluwesan.


Detail Produk

Tag produk

Fungsi

1. Kapasitas nahan banyu super bisa njaga isi kelembapan kulit kanthi efektif.Molekul Sodium Hyaluronate ngemot nomer akeh gugus karboksil lan hidroksil, kang bisa mbentuk ikatan hidrogen karo banyu lan gabungke karo jumlah akeh banyu, supaya kulit kebak lembab, luster lan keluwesan.

2. Ngisi nutrisi kulit kanthi cepet supaya kulit bisa seger lan mulus kanthi cepet.Kajaba iku, Sodium Hyaluronate bisa mbusak radikal bebas oksigen aktif sing diasilake dening radiasi ultraviolent srengenge ing epidermis, kanggo nglindhungi kulit.

3. Ngoptimalake struktur sing ndhukung sel, nyegah lan ndandani karusakan kulit, lan garis-garis halus.

4. Nggawe kulit kuwat lan elastis, nyegah istirahat kulit, lan ningkatake sirkulasi getih ing kulit.Persiapan Formulasi
Bahan baku: Sodium Hyaluronate Power, 0,2-1% Agen Antibakteri, Banyu Diresiki.
Alat: Panci Ukur, Stir Bar (Sterilisasi suhu dhuwur utawa sterilisasi Antibakteri suwene 15 menit dibutuhake.)

Langkah formulasi

1.Tambahake 100ml banyu sing diresiki (ora banyu mineral) menyang gelas ukur.

2.put 1g sodium Hyaluronate daya menyang tuwung, lan proses nyawiji kudu resik roto-roto.

3. Gabung karo Agen Antibakteri, 8 tetes saben larutan 100ml.

4.Ngaso nganti 24 jam nganti dadi solusi sing jelas lan transparan, larutan Sodium hyaluronate rampung.

manungsa waé

Solusi Sodium Hyaluronate 1% ora bisa digunakake ing kulit langsung, kudu diencerke sadurunge digunakake.Sampeyan bisa nyoba konsentrasi sing beda-beda miturut rasa pribadi, lingkungan lan kulit sing beda.Sing luwih dhuwur konsentrasi, luwih gedhe viskositas.

Metode Panganggone

1. Solusi bobot molekul sing kurang luwih apik nalika minangka inti moisturizing.
2. Bisa dicampur karo lotion, esensi, krim, efek moisturizing luwih apik.
3. Bisa ditambahake ing lotion rambut lan lotion awak.
4. Bisa digunakake sadurunge topeng rai.
5. Kanggo nyetel nggawe panggunaan.

Dianjurake Dianggo

Minangka toner: 1ml Sodium hyaluronate solusi lan 9 ml hydrosol, pipis lan dipun bibaraken, teka toner, bisa topeng rai karo kertas topeng lan uga bisa tansah nyemprotake banyu sak dina, duwe efek moisturizing luwih saka banyu piyambak.

Minangka inti: 2ml larutan Sodium Hyaluronate lan 8 ml hydrosol, dicampur lan dibubarake, gunakake sadurunge krim utawa lotion.

Kira-kira 1%-3%: luwih kenthel, dicampur nganggo Essence hydrating lan produk perawatan kulit liyane, kayata nyelehake lotion lan krim.
Kurang saka 1%: Digunakake minangka banyu emolien langsung.

manungsa waé

1. Pay manungsa waé kanggo sanitasi .Banyu sing dibubarake kudu nganggo banyu murni utawa banyu suling, aja nganggo banyu tap.Kabeh piranti lan wadhah kudu diresiki lan disinfeksi sadurunge digunakake.

2.Sodium Hyaluronate solusi tanpa Antibacterial Agent bisa katahan kanggo setengah sasi ing panyimpenan kadhemen nalika setahun ing pengawetan suhu kamar karo Antibacterial Agent.

3. Sodium Hyaluronate minangka jenis polisakarida biologis.Coba gunakake yen wis larut yen isih ana cairan, tambahake pengawet lan simpen ing cryopreservation.

4.Sodium Hyaluronate solusi ora bisa digunakake karo surfaktan kationik lan pengawet kationik supaya supaya turbidity utawa udan reaksi.

5.Sodium Hyaluronate daya gampang kanggo nresep Kelembapan, prodhuk kudu nutup lan disimpen ing peteng, peteng, garing, suhu kurang (2-10 C) Panggonan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita