LIYOUNG

Skala produksi taunan

/t
Kosmetik grad sodium Hyalurona
/t
Eye drops grade sodiumHyalurona
/t
Natrium Hyalurona tingkat injeksi
/t
Food grade sodium Hyalurona

Shan dong liyoung bioteknologi co., Ltd.

Produksi lan R&D

Peralatan produksi li enom wis lulus macem-macem sertifikasi, lan ing tingkat anjog ing teknologi lan kualitas.

FASILITAS HARDWARE

Perusahaan kasebut nduweni peralatan fermentasi kontrol otomatis, lan kabeh bahan peralatan yaiku stainless steel 316 lan 304. Tembok njero yaiku polishing multi-mirror.Peralatan kasebut bisa njamin karesikan produk kasebut cocog karo syarat GMP.Ing proses produksi kabeh, cairan materi ora kena kontak njaba, supaya bisa luwih njamin kualitas produk.Sistem pemulihan alkohol wis nggunakake sistem perawatan efek ganda majeng kanthi tujuan ngirit energi lan perlindungan lingkungan.

Inovasi R&D

Perusahaan kasebut duwe tim inovasi R&D profesional, netepi standar sing dhuwur, uga syarat sing dhuwur, kanggo nggawe benchmar kindus try.Perusahaan kasebut nduweni sertifikasi sistem mutu ISO9001, sertifikasi KOSHER, sertifikasi HAL AL ​​HAL AL, sertifikasi sertifikasi organik eu, panggunaan teknologi ekstraksi canggih, utamane nggunakake teknologi filtrasi membran terkemuka internasional lan sarana deteksi sing sampurna, kanggo mesthekake yen saben batch saka produk kanggo entuk kualitas dhuwur, kemurnian dhuwur, kajelasan dhuwur.

TIM KEKUATAN

Shan dong li young biotechnology co., Ltd.dilengkapi personel teknis kanthi kualifikasi profesional lan pengalaman sing sugih ing R&D produk, manajemen materi, manajemen produksi, kontrol kualitas lan posisi penting liyane.Tim inti duwe pengalaman luwih saka 20 taun ing industri asam hyaluronic.Konsep manajemen perusahaan terus maju, ngembangake ide, tekad maju, proses produksi wis diwasa lan stabil, lan kontrol kualitas sing ketat lan efisien.

MANAJEMEN KONTROL KUALITAS

Shan dong li young biotechnology co., Ltd.njupuk kontrol abot saka proses riset lan pangembangan produk.Perusahaan kasebut nyedhiyakake latihan profesional sing sugih kanggo karyawan, nindakake pangopènan rutin kanggo peralatan fasilitas, lan mriksa patroli.Miturut standar industri kanggo ngawasi lingkungan, perusahaan ajeg netepke lingkungan wilayah resik dening full-time Staff saben wulan (bakteri pemukiman, mikroba, lumahing partikel dilereni soko tugas), lan nyewa agensi pihak katelu kanggo ngawasi lan konfirmasi, supaya padha bisa njamin kesehatan operator, operasi standar, panyimpenan produk lan manajemen transportasi duwe pemantauan kualitas swara.liyoung Biologi fokus ing karir kaendahan lan kesehatan manungsa, ngupayakake kaslametan kanthi kualitas, ngupaya pangembangan kanthi inovasi lan menangake jagad kanthi reputasi.Jejak produk liyoung ana ing saindenging omah lan ing luar negeri, kayata Eropa lan Amerika Serikat lan negara liya, entuk pujian lan komentar sing apik.

PRODUK ENTERPRISE

Produk utama perusahaan liyoung, bahan mentahan sodium hyaluronate, wis akeh digunakake ing kaendahan, kesehatan, medis, pangan, tekstil lan industri lan lapangan liyane.Donya iki adoh, semono uga sing nguber.Ing mangsa ngarep, Li Young bakal mbangun jagad sing luwih maju kanthi eksplorasi lan kreativitas tanpa wates, berjuang tanpa watesan kanggo karir kaendahan lan kesehatan manungsa.