Produk

  • Cross-linked HA – Sub-Q (10mL)

    Cross-linked HA - Sub-Q (10mL)

    Isi 1 jarum suntik gel asam hialuronat (24mg/ml) kanthi lidocaine 0,3%.
    Perawatan kanggo nggedhekake payudara lan nggedhekake bokong kanthi injeksi
    praktisi medis sing sah miturut peraturan lokal sing ditrapake.
  • Hydrolyzed Sodium Hyaluronate

    Hydrolyzed Sodium Hyaluronate

    Hydrolyzed Sodium Hyaluronate minangka bobot molekul sing sithik banget HA (<10000 da).Bisa nembus menyang stratum corneum kanthi cepet lan njaga kelembapan kulit kanthi langgeng.Ing taun anyar, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate Sodium Hyaluronate wis kepincut liyane lan liyane manungsa waé .Sawise taun riset lan pangembangan .Li Younghminangka revolusi proses produksi Hydrolyzed Sodium Hyaluronate.Bobot molekul saka Hydrolyzed Sodium Hyaluronate kita <5000 da lan bisa diserap liwat kulit, care kulit rumiyin, moisturizing, ndandani, nambah elastisitas kulit, etc.

  • Agricultural Grade Gamma Polyglutamic Acid (γ-PGA)

    Asam Poliglutamat Gamma Kelas Pertanian (γ-PGA)

    Spesifikasi: 10%, 25%, 65% konten
    Asam gamma-poli-glutamat (γ-PGA) minangka polimer saka asam glutamat asam amino (GA).PGA nduweni daya serap banyu sing dhuwur, sing bisa nambah kandhutan banyu ing lemah ing ambane antarane 0 lan 20cm kanthi 1,5-2,8%, lan ing jero lemah antarane 20 lan 40 cm nganti 1-1,5%, saéngga menehi daya tahan luwih dhuwur kanggo kahanan garing lan kurang banyu.

  • Agricultural Grade Gamma Polyglutamic Acid (γ-PGA) fermentation broth

    Duduh kaldu fermentasi Gamma Polyglutamic Acid (γ-PGA) Grade Pertanian

    Spesifikasi: 3,5%, 6%, 9% konten
    Asam gamma-poli-glutamat (γ-PGA) minangka polimer saka asam glutamat asam amino (GA).PGA nduweni daya serap banyu sing dhuwur, sing bisa nambah kandhutan banyu ing lemah ing ambane antarane 0 lan 20cm kanthi 1,5-2,8%, lan ing jero lemah antarane 20 lan 40 cm nganti 1-1,5%, saéngga menehi daya tahan luwih dhuwur kanggo kahanan garing lan kurang banyu.

  • Cosmetcs Grade Y-polyglutamic acid

    Kosmetik Grade Y-asam poliglutamat

    Asam γ-polyglutamic (asam γ-polyglutamic, diarani γ-PGA) dening asam L-glutamat liwat pambentukan ikatan γ-amide saka senyawa asam poli amino, yaiku fermentasi Bacillus subtilis mikroba kanggo mbentuk polimer anionik larut banyu. .Nduwe kelarutan banyu sing apik, super absorbability lan biodegradability.Produk degradasi yaiku asam glutamat sing bebas polusi.Bisa digunakake minangka agen penahan banyu, adsorbent ion logam abot, flocculant, agen pelepasan sing terus-terusan lan operator obat, lan liya-liyane. Iki digunakake kanthi akeh ing tanduran pertanian, perawatan lemah, perlindungan lingkungan, panganan, obat-obatan, kosmetik lan industri liyane.

  • Micro Cannula for Dermal Filler Injection

    Micro Cannula kanggo Dermal Filler Injection

    Kanula mikro ujung tumpul yaiku tabung cilik kanthi ujung bunder sing ora cetha, dirancang khusus kanggo injeksi cairan intradermal atraumatik, contone pengisi injeksi.Nduwe port ing sisih sing ngidini produk bisa disebarake kanthi merata.Microcannulas, ing tangan liyane, kethul lan digawe saka plastik.Iki ndadekake dheweke luwih fleksibel lan kurang traumatis tinimbang jarum standar.Ora kaya jarum, bisa gampang nembus jaringan tanpa ngethok utawa nyuwek pembuluh getih.Iki sacara signifikan nyuda risiko getihen lan bruising.Kanthi ngobahake pembuluh getih tinimbang nglereni, risiko nyuntikake pengisi langsung menyang pembuluh getih meh nol.Saka siji titik entri microcannulas bisa ngirim pangisi kanthi tepat ing wilayah sing mbutuhake tusukan jarum pirang-pirang.Kurang injeksi tegese kurang nyeri, luwih nyaman, lan kurang risiko komplikasi.

  • Mono Screw Lifting Threads -Sharp needle

    Mono Screw Lifting Threads -Jarum landhep

    Jarum Gauge: 26G/27G/29G/30G
    Dawane jarum: 25mm / 38mm / 50mm / 60mm / 90mm
    Dawane Utas: 30mm / 50mm / 70mm / 80mm / 120mm
    Utas Gauge: 5-0, 6-0, 7-0
    Paket: 10 pcs x 2 bags/pack
    Asal saka bahan mentah: Korea
  • Tornado Screw Lifting Threads -Sharp Needle

    Tornado Screw Lifting Threads -Sharp Needle

    Jarum Gauge: 26G/27G
    Dawane jarum: 38mm / 50mm / 60mm / 90mm
    Dawane Utas: 100mm / 140mm / 160mm / 180mm
    Utas Gauge: 7-0
    Paket: 10 pcs x 2 bags/pack
    Asal saka bahan mentah: Korea
  • PDO Lifting Threads For Beauty Needle

    PDO Ngangkat Utas Kanggo Beauty Needle

    Utas PDO muncul ing taun 1970-an.Iki minangka benang filamen mono sintetik.Utas PDO meh ora bisa nyebabake infeksi bakteri.Iki dianggep minangka benang bedah sing paling aman.Liwat efek awak manca, efek ngilangi kerut lan efek promosi kolagen saka implantasi PDO ing awak manungsa bisa tahan nganti 6 wulan.
  • Blunt Needle for Eye 30G-25mm

    Jarum Blunt kanggo Mripat 30G-25mm

    Jarum Gauge: 30G
    Dawane jarum: 25mm
    Dawane Utas: 30mm
    Utas Gauge: 7-0
    Paket: 10 pcs x 2 bags/pack
    Asal saka bahan mentah: Korea
  • VSORB 21G-110mm/18G-110mm

    VSORB 21G-110mm/18G-110mm

    Needle Gauge: 18G/21G
    Dawane jarum: 110mm
    Dawane Utas: 290mm / 440mm
    Utas Gauge: 2, 2/0
    Paket: 1 pc/pack
    Asal saka bahan mentah: Korea
  • Cross-linked HA – Fine Line (1mL, 2mL)

    HA - Garis Halus (1mL, 2mL)

    Isi 1 jarum suntik gel asam hialuronat (24mg/ml) kanthi lidocaine 0,3%, lan 30G/2
    jarum .
    Perawatan kanggo koreksi garis iki ing bathuk lan watara mata lan tutuk
    augmentation dening injeksi dening praktisi medical sah miturut lokal
    angger-angger sing ditrapake.
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3