Kosmetik Grade Y-asam poliglutamat

Asam γ-polyglutamic (asam γ-polyglutamic, diarani γ-PGA) dening asam L-glutamat liwat pambentukan ikatan γ-amida saka senyawa asam poli, yaiku fermentasi Bacillus subtilis mikroba kanggo mbentuk polimer anionik larut banyu. .Nduwe kelarutan banyu sing apik, super absorbability lan biodegradability.Produk degradasi yaiku asam glutamat sing bebas polusi.Bisa digunakake minangka agen penahan banyu, adsorbent ion logam abot, flocculant, agen pelepasan sing terus-terusan lan operator obat, lan liya-liyane. Iki digunakake kanthi akeh ing tanduran pertanian, perawatan lemah, perlindungan lingkungan, panganan, obat-obatan, kosmetik lan industri liyane.


Detail Produk

Tag produk

introduksi produk

Asam γ-polyglutamic (asam γ-polyglutamic, diarani γ-PGA) dening asam L-glutamat liwat pambentukan ikatan γ-amida saka senyawa asam poli, yaiku fermentasi Bacillus subtilis mikroba kanggo mbentuk polimer anionik larut banyu. .Nduwe kelarutan banyu sing apik, super absorbability lan biodegradability.Produk degradasi yaiku asam glutamat sing bebas polusi.Bisa digunakake minangka agen penahan banyu, adsorbent ion logam abot, flocculant, agen pelepasan sing terus-terusan lan operator obat, lan liya-liyane. Iki digunakake kanthi akeh ing tanduran pertanian, perawatan lemah, perlindungan lingkungan, panganan, obat-obatan, kosmetik lan industri liyane.

Struktur produk

Fitur produk

Penylametan banyu hidrofilik: asam polyglutamic bisa nyerep dhewe 1500 kaping molekul banyu, supaya banyu lan gizi ing distribusi efektif saka lemah, ningkataké panyerepan potong, ngurangi penguapan banyu lan bocor, lan bisa nyandhet bosok cepet lan mundhut saka komponen banyu lan pupuk, langsung nyuda jumlah pupuk lan aplikasi banyu luwih saka 20%.

Ngirit pupuk lan nambah efisiensi: rantai dawa PGA duwe akeh klompok karboksil listrik negatif gratis, sing nduweni kapasitas adsorpsi sing kuat kanggo ion nutrisi positif.Kapasitas adsorpsi lan ijol-ijolan kira-kira 100 kaping luwih saka lemah alami, sing nyuda leaching lan volatilisasi nutrisi, nambah nutrisi medium lan mikro kayata N, P, K, Ca lan Mg, lan nambah kapasitas pasokan nutrisi lemah.

Dandan lemah: nambah retensi banyu, permeabilitas banyu lan permeabilitas udara ing lemah.Ing wektu sing padha, asam polyglutamic ngemot akeh gugus karboksil lan gugus amino, sing bisa nahan owah-owahan asam-basa sing disebabake dening ion hidrogen lan ion hidroksida, ngimbangi nilai asam-basa lemah, lan nyegah kualitas lemah lan lemah asam. pembentukan piring sing disebabake nggunakake pupuk kimia sing dawa.

Ningkatake toleransi stres: polyglutamate bisa ngrangsang wutah rambute ROOT tanduran lan wutah ROOT, saéngga nambah kemampuan saka ROOT kanggo nresep gizi.Ing lingkungan kahanan garing lan kurang banyu lan kurang suhu, iku bisa èfèktif njamin panyerepan normal banyu lan gizi.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita