3

 

Sodium hyaluronate, kanthi rumus kimia (C14H20NO11Na)n, minangka komponen sing ana ing awak manungsa.Iki minangka asam glukuronat tanpa spesifik spesies.Iki akeh ditemokake ing plasenta, cairan amniotik, lensa, balung rawan artikular, Dermis kulit lan jaringan liyane;ing organ, disebarake ing sitoplasma lan zat intercellular, lan nduweni peran pelumas lan nutrisi kanggo sel lan organ seluler sing ana ing kono.

Ing wektu sing padha, nyedhiyakake lingkungan mikro kanggo metabolisme sel.Iki minangka gel sing digawe kanthi nggabungake "asam hyaluronic" alami awak manungsa karo obat anti-kerut liyane sing ningkatake regenerasi sel, lan digunakake kanthi injeksi.

Efek moisturizing minangka peran paling penting saka sodium hyaluronate ing kosmetik.Dibandhingake karo agen moisturizing liyane, asor relatif lingkungan lingkungan kurang pengaruh ing kemampuan moisturizing sawijining.

03

prinsip

Teori tradisional nyatakake yen pembentukan kerut ana hubungane karo pecah utawa ilang serat elastis kolagen.Riset medis modern nemokake manawa alasan dhasar liyane kanggo pembentukan kerutan yaiku owah-owahan zat intercellular, yaiku, nyuda komponen "asam hialuronat" sing ora ana wujud ing antarane sel, nalika scaffold sel lan serat elastis isih ana.Operasi plastik mikro kanggo nambah komponen interstitial sing ora katon sing ilang, saéngga ngganti lingkungan metabolisme sel lan keseimbangan banyu lan ion, saéngga nambah viskoelastisitas kulit lan entuk asil kosmetik.Sodium hyaluronate minangka komponen utama cairan sinovial ing rongga sendi lan salah sawijining komponen matriks rawan.Iki nduweni peran pelumas ing sendi lan nyuda gesekan ing antarane jaringan.Sawise injeksi menyang growong peserta, bisa Ngartekno nambah respon natoni saka tissue adi sinovial lan nambah viskositas lan lubricating fungsi adi synovial bisa nglindhungi balung rawan articular, ningkataké marasake awakmu, lan regenerasi balung nom articular, ngredhakaké pain lan nambah mobilitas peserta.Asring disuntikake menyang sendi, 25 mg seminggu sepisan, seminggu sepisan sajrone 5 minggu berturut-turut, lan operasi aseptik sing ketat dibutuhake.


Wektu kirim: Mei-06-2022