2

 

Ngapikake khasiat

HA minangka komponèn utama jaringan ikat kayata substansi intercellular, awak vitreous, lan cairan sinovial awak manungsa.Nduwe karakteristik penylametan banyu, pangopènan ruang ekstrasel, pangaturan tekanan osmotik, pelumasan, lan promosi perbaikan sel ing awak.Minangka operator obat ophthalmic, ndawakake wektu panggonan obat ing permukaan okular kanthi nambah viskositas tetes mata, nambah bioavailabilitas obat kasebut, lan nyuda iritasi obat kasebut ing mripat.

Terapi adjuvant: Bisa disuntikake langsung menyang rongga sendi minangka pelumas kanggo perawatan atritis [1].Efek moisturizing Sodium Hyaluronate ing jaringan kulit minangka salah sawijining fungsi fisiologis sing paling penting.Kelembapan sing cukup ndadekake kulit alus lan alus.HA nduweni panyerepan Kelembapan paling dhuwur ing asor relatif kurang (33%), lan panyerepan Kelembapan paling ing Kelembapan relatif dhuwur (75%), kang cocok kanggo kabutuhan moisturizing kulit saka Kosmetik ing mangsa beda lan asor lingkungan beda, tanpa greasy kroso. lan clogging Koyo pori.

2-

Tahan kerut

Tingkat kelembapan kulit raket banget karo isi asam hyaluronic.Kanthi tambah umur, isi asam hyaluronic ing kulit nyuda, sing nyebabake fungsi retensi banyu kulit lan nyebabake kerutan.Solusi banyu saka sodium hyaluronate wis viscoelasticity kuwat lan lubricity, lan nalika Applied ing lumahing kulit, bisa mbentuk film moisturizing lan breathable kanggo njaga kulit lembab lan padhang.Asam hyaluronic molekul cilik bisa nembus menyang lapisan dermis, ningkataké microcirculation getih, nggampangake panyerepan gizi dening kulit, lan muter peran ing kaendahan lan perawatan kesehatan anti-wrinkle.

Sifat-sifat pembentuk film lan pelumas kalebu polimer molekul dhuwur.Nalika smearing, koyo lubricating ketok lan tangan aran apik.Makromolekul mbentuk film breathable ing lumahing kulit, nggawe kulit Gamelan lan lembab, lan mblokir invasi bakteri lan bledug asing.Sodium bisa nembus menyang dermis, rada dilate kapiler, nambah sirkulasi getih, nambah metabolisme penengah, ningkataké panyerepan nutrisi kulit, lan entuk efek lubricating lan plumping.

Tabir surya lan fungsi ndandani karusakan kulit Ing permukaan kulit, bisa ngilangi radikal bebas oksigen aktif sing diasilake dening radiasi ultraviolet ing srengenge, nglindhungi kulit saka sinar ultraviolet, lan ing wektu sing padha, uga bisa ningkatake regenerasi kulit. bagean sing tatu kanthi ningkatake proliferasi lan diferensiasi epidermis

p2

Efek moisturizing

Eksperimen nuduhake yen sodium hyaluronate nduweni panyerepan kelembapan paling dhuwur ing kelembapan relatif kurang (33%) lan paling murah ing kelembapan relatif dhuwur (75%) dibandhingake karo humektan kasebut.Properti unik iki adaptasi karo syarat kulit kanggo efek moisturizing kosmetik ing musim sing beda lan kelembapan lingkungan sing beda, kayata mangsa garing lan musim panas sing lembab.Properti moisturizing sodium hyaluronate ana hubungane karo kualitase, kualitas sing luwih dhuwur, luwih apik kinerja moisturizing.Sodium hyaluronate arang digunakake minangka agen pelembab, nanging asring digunakake ing kombinasi karo agen pelembab liyane.


Wektu kirim: Mei-06-2022