4

Efek nutrisi saka Liyoung sodium hyaluronate

Asam hyaluronat minangka zat biologis sing ana ing kulit, lan sodium hyaluronate eksogen nambahi sodium hyaluronate endogen ing kulit.Sodium hyaluronate kanthi massa cilik bisa nembus menyang lapisan epidermis kulit kanggo ningkatake pasokan nutrisi kulit lan ekskresi sampah, saéngga nyegah penuaan kulit lan nduweni peran ing kaendahan lan kaendahan.Perawatan kulit luwih penting tinimbang dandanan liyane, lan wis dadi kesadaran kepinginan wong modern kanggo kaendahan.

Liyoung Sodium Hyaluronate Repair lan Nyegah

Photoburn utawa sunburn disebabake cahya srengenge, kayata reddening kulit, blackening, peeling, etc., utamané amarga efek saka sinar ultraviolet ing suryo srengenge.Sodium hyaluronate bisa ningkataké regenerasi saka bagean tatu saka kulit dening mromosiaken proliferasi lan diferensiasi sel epidermis lan scavenging radikal bebas oksigen, lan sadurunge nggunakake uga duwe efek nyegah tartamtu.Mekanisme tumindake beda karo penyerap UV sing umum digunakake ing tabir surya.Mulane, nalika ha lan absorbers UV digunakake ing produk perawatan kulit sunscreen, padha duwe efek sinergis lan bisa nyuda seng nembus sinar UV lan karusakan sing disebabake dening jumlah cilik saka sinar UV.Ndandani karusakan kulit lan muter peran protèktif dual.

5

Kombinasi sodium hyaluronate, egf lan heparin bisa nyepetake regenerasi sel epidermis, nggawe kulit alus, alus lan elastis.Nalika kulit nandhang lara lan lara sing entheng, nglamar kosmetik adhedhasar banyu sing ngemot sodium hyaluronate ing permukaan bisa nyuda rasa nyeri lan nyepetake penyembuhan kulit sing tatu.

Liyoung Hyaluronic Acid Lubrication lan Formasi Film

Sodium hyaluronate minangka polimer molekul sing dhuwur kanthi lubricity kuwat lan sifat pembentuk film.Produk perawatan kulit sing ngemot sodium hyaluronate duwe rasa pelumas sing jelas nalika ditrapake, lan kepenak.Sawise ditrapake ing kulit, bisa mbentuk film ing permukaan kulit, nggawe kulit aran Gamelan lan moisturizing, lan nglindhungi kulit.Produk perawatan rambut sing ngemot sodium hyaluronate bisa mbentuk film ing permukaan rambut, sing bisa moisturize, lubricate, nglindhungi rambut, ngilangi listrik statis, lan liya-liyane, nggawe rambut gampang disisir, elegan lan alami.

6

Liyoung Sodium Hyaluronate Thickening

Sodium hyaluronate nduweni viskositas dhuwur ing larutan banyu, lan larutan banyu 1% kaya gel, lan bisa nglukis lan stabil nalika ditambahake ing kosmetik.


Wektu kirim: Mei-06-2022