Kabar

  • What is sodium hyaluronate?

    Apa sodium hyaluronate?

    Sodium hyaluronate (NaHy) [uga dikenal minangka hyaluronan utawa asam hialuronat (HA)] yaiku polisakarida.Disebarake sacara wiyar ing matriks ekstraselular paling akeh jaringan ing kewan lan manungsa.Lan ditemokake ing konsentrasi dhuwur ing humor vitreous mripat, synoviApa aplikasi medis ...
    Waca liyane
  • Liyoung Hyaluronic Acid: Skin and Joint Care

    Liyoung Hyaluronic Acid: Perawatan Kulit lan Sendi

    Asam hialuronat (uga disebut Hyaluronan utawa hyaluronate utawa HA) yaiku polisakarida linier kanthi unit disakarida sing diulang sing kasusun saka asam D-glukuronat lan N-asetil glukosamin.Asam hialuronat minangka biopolimer alami sing struktur molekule dijaga banget ing antarane sp...
    Waca liyane
  • Liyoung Hyaluronic Acid ing Stok Berlimpah!Nutrisi Berkualitas Tinggi kanggo Perawatan Kulit lan Sendi

    Kepiye tampilan kulit kita saiki dimangerteni dening konsumen amarga akeh faktor saka apa sing kedadeyan ing njero, ora mung saka apa sing digunakake kanggo moisturize, replenish, plump lan glow.Kaendahane yaiku akeh konsumen ngupaya asam hialuronat kanggo mupangat kesehatan kulit - lan Liyoung wis ...
    Waca liyane
  • Liyoung Hyaluronic Acid: The Trio of Human Health

    Liyoung Hyaluronic Acid: Trio Kesehatan Manungsa

    Saka njero metu, asam hyaluronic tumindak kaya pesona kanggo ningkatake kesehatan lan kaendahan kulit sing langgeng, lan nutrisi sendi kanggo gaya urip aktif sing langgeng.Asam Hyaluronic - HA, pisanan diisolasi lan diidentifikasi ing taun 1934, dadi bahan aktif sing populer kanggo wong enom sing nganut "...
    Waca liyane
  • Why We Love Liyoung Hyaluronate Acid

    Kenapa Kita Tresna Asam Hyaluronate Liyoung

    Asam hialuronat minangka bahan alami sing diprodhuksi dening awak kanggo pelumasan ing kulit lan sendi.Asam hialuronat luar biasa efektif kanggo nahan kelembapan lan apik banget kanggo kulit garing utawa lingkungan asor sing sithik Asam hialuronat bakal ngencengi kulit, saéngga nyuda garis-garis halus lan kerut.
    Waca liyane
  • Li Young  Sodium Hyaluronate (Cosmetic Grade) application

    Aplikasi Li Young Sodium Hyaluronate (Cosmetic Grade).

    Sodium Hyaluronate (Cosmetic Grade) ditrapake ing aplikasi kosmetik minangka faktor pelembab alami, sing bisa njaga kulit alus lan alus.Iki uga ditrapake ing operasi ophthalmic kanggo nyuda komplikasi lan ningkatake penyembuhan luka.Asam Hyaluronic (Sodium Hyaluronate) minangka subs ...
    Waca liyane
  • Liyoung Biochem  Hyaluronate acid /Sodium hyaluronate

    Liyoung Biochem Hyaluronate acid / Sodium hyaluronate

    Kanggo non-kimiawan, maca label bahan ing produk perawatan kulit bisa dadi akeh banget, paling ora.Kaya-kaya ora cukup angel kanggo nglacak saben bahan kontroversial sing kudu dihindari utawa bahan sing apik kanggo sampeyan, kadhangkala merek nggunakake jeneng sing beda kanggo essenti...
    Waca liyane
  • Asam poliglutamat kelas pertanian Liyoung

    Asam polyglutamic (γ-PGA), uga dikenal minangka permen karet bakteri natto, asam polyglutamic, minangka biopolimer sing larut ing banyu, biodegradable, ora beracun, sing dipikolehi kanthi fermentasi mikroba.Asam polyglutamic γ-PGA minangka zat lengket sing pisanan ditemokake ing "natto" - kacang fermentasi.G-PG...
    Waca liyane
  • Shandong Liyoung Bio-polyglutamic acid pangan aplikasi

    http://www.cnhyaluronicacid.com Sereal, Baking 1. Nambah penyerapan kalsium lan mineral 2. Kurang remah 3. Antioksidan, ora gampang lemes, njaga rasa 4. Rasa enak lan umur simpan luwih dawa 5. Tambah volume roti sawise dipanggang, sugih ing banyu, m...
    Waca liyane
  • Shandong Liyoung bio pertanian aplikasi polyglutamic acid

    Asam γ-Polyglutamic γ-PGA bisa digunakake minangka nutrisi kanggo nambah panenan tanduran 1. Asam γ-Polyglutamic γ-PGA Hydrogel lan γ-PGA super hidrofilik lan kapasitas retensi banyu Nalika submerged ing lemah, film bakal kawangun ing lumahing rambut oyod tanduran, ...
    Waca liyane
  • Shandong Liyoung Bio-polyglutamic acid aplikasi kosmetik

    Waca liyane
  • Liyoung Kosmetik Grade Polyglutamic Acid

    Asam γ-Polyglutamic, uga dikenal minangka (γ-PGA, γ-polyglutamic acid), NO CAS: [25513-46-6] Iku larut banyu, biodegradable, ora beracun, diprodhuksi dening fermentasi mikroba biopolimer.Gamma-PGA polyglutamic acid (gamma-polyglutamic acid) minangka zat lengket pisanan ...
    Waca liyane