Kanula mikro

  • Micro Cannula for Dermal Filler Injection

    Micro Cannula kanggo Dermal Filler Injection

    Kanula mikro ujung tumpul yaiku tabung cilik kanthi ujung bunder sing ora cetha, dirancang khusus kanggo injeksi cairan intradermal atraumatik, contone pengisi injeksi.Nduwe port ing sisih sing ngidini produk bisa disebarake kanthi merata.Microcannulas, ing tangan liyane, kethul lan digawe saka plastik.Iki ndadekake dheweke luwih fleksibel lan kurang traumatis tinimbang jarum standar.Ora kaya jarum, bisa gampang nembus jaringan tanpa ngethok utawa nyuwek pembuluh getih.Iki sacara signifikan nyuda risiko getihen lan bruising.Kanthi ngobahake pembuluh getih tinimbang nglereni, risiko nyuntikake pengisi langsung menyang pembuluh getih meh nol.Saka siji titik entri microcannulas bisa ngirim pangisi kanthi tepat ing wilayah sing mbutuhake tusukan jarum pirang-pirang.Kurang injeksi tegese kurang nyeri, luwih nyaman, lan kurang risiko komplikasi.