Sodium hyaluronate tingkat injeksi

Sodium hyaluronate minangka komponen utama jaringan ikat kayata zat intercellular manungsa, awak vitreous, lan cairan sinovial, lan liya-liyane, lan nduweni karakteristik nahan banyu, njaga ruang ekstraselular, ngatur tekanan osmotik, pelumas, lan ningkatake perbaikan sel.


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan produk

Sodium hyaluronate minangka komponen utama jaringan ikat kayata zat intercellular manungsa, awak vitreous, lan cairan sinovial, lan liya-liyane, lan nduweni karakteristik nahan banyu, njaga ruang ekstraselular, ngatur tekanan osmotik, pelumas, lan ningkatake perbaikan sel.
Pharmaceutical sodium hyaluronate dipérang dadi rong kategori miturut aplikasi, mripat irungnya kelas lan injeksi grade.Injection bahan sodium hyaluronate wis fungsi apik saka moisturizing, lubricating, viscoelasticity, repairing karusakan balung nom, pencegahan inflammation, pain relief, etc, lan bisa digunakake kanggo piranti viscosurgical ophthalmic lan injeksi intra-artikular.
Injeksi asam hyaluronat minangka agen suntik sing bisa digunakake kanggo nambani nyeri lutut lan pinggul lan gejala osteoarthritis liyane.
Ing sendi sing sehat, zat sing kandel lan lunyu sing disebut cairan sinovial nyedhiyakake pelumasan, saéngga balung bisa ngleyang siji lan sijine.Utamane penting kanggo nyegah nyandhang lan luh kanthi njaga balung rada adoh lan tumindak minangka penyerap kejut.
Ing individu kanthi osteoarthritis, zat penting ing cairan sinovial, sing dikenal minangka asam hyaluronic, rusak.Ngurangi asam hialuronat bisa nyebabake nyeri sendi lan kaku.

Item Sodium hyaluronate (kelas tetes mata)
Penampilan Daya putih utawa meh putih
kemurnian ≥ 95,0%
PH 5.08.5
Bobot molekul (0.20.25* 10 Dh
Nasam ukleat A260 mm≤ 0,5
Nitrogen 3.0~4.0%
Solusi katon A600nm≤ 0,001
logam abot ≤ 20 ppm
Arsenik ≤ 2 ppm
wesi ≤ 80 ppm
Lead ≤ 3ppm
klorida ≤ 0,5%
Protein ≤ 0,1%
Mundhut lan pangatusan ≤ 10%
Reside ing ignition C15.0~20.0%
Jumlah bakteri total < 100 cfu / g
Mlawas lan ragi < 100 cfu / g
Endotoksin bakteri <0,05 IU / mg

Aplikasi produk

PKategori produk Features Application
Sodium Hyaluronate (Injection Grade)

 

Viskoelastisitas, nglindhungi endothelium kornea Opiranti viscosurgical phthalmic (OVD)
Lubricity, viscoelasticity, ndandani balung rawan rusak, inhibisi inflammation, pain relief. Iinjeksi ntra-artikular, perawatan atritis cacat
Hasam yaluronat lan turunane duwe biokompatibilitas lan biodegradabilitas sing apik Aproduk nti-adhesive, dermal filler

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    gegandhenganproduk