Hydrolyzed Sodium Hyaluronate

  • Hydrolyzed Sodium Hyaluronate

    Hydrolyzed Sodium Hyaluronate

    Hydrolyzed Sodium Hyaluronate minangka bobot molekul sing sithik banget HA (<10000 da).Bisa nembus menyang stratum corneum kanthi cepet lan njaga kelembapan kulit kanthi langgeng.Ing taun anyar, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate Sodium Hyaluronate wis kepincut liyane lan liyane manungsa waé .Sawise taun riset lan pangembangan .Li Younghminangka revolusi proses produksi Hydrolyzed Sodium Hyaluronate.Bobot molekul saka Hydrolyzed Sodium Hyaluronate kita <5000 da lan bisa diserap liwat kulit, care kulit rumiyin, moisturizing, ndandani, nambah elastisitas kulit, etc.