Hydrolyzed Sodium Hyaluronate

Hydrolyzed Sodium Hyaluronate minangka bobot molekul sing sithik banget HA (<10000 da).Bisa nembus menyang stratum corneum kanthi cepet lan njaga kelembapan kulit kanthi langgeng.Ing taun anyar, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate Sodium Hyaluronate wis kepincut liyane lan liyane manungsa waé .Sawise taun riset lan pangembangan .Li Young wis ngrevolusi proses produksi Hydrolyzed Sodium Hyaluronate.Bobot molekul saka Hydrolyzed Sodium Hyaluronate kita <5000 da lan bisa diserap liwat kulit, care kulit rumiyin, moisturizing, ndandani, nambah elastisitas kulit, etc.


Detail Produk

Tag produk

Mekanisme tumindak

Tpanyerepan ransdermal & penetrasi cepet

Penyerapan transdermal saka Hydrolyzed Sodium hyaluronate diuji kanthi model kulit .Riset nuduhake yen 1 jam tingkat panyerepan transdermal produk yaiku 30,2%, 8 jam nganti 58,7%, 24 jam nganti 65,3%

Nutrisi kulit lan ndandani sel sing rusak

Hydrolyzed Sodium Hyaluronate bisa gabungke karo lumahing sel kanthi cepet, lan nransfer sinyal wutah external kanggo sel ing wektu, kang bisa ningkataké proliferasi, reconstruction lan ndandani tissue langsung, lan banjur ningkataké Recovery saka fungsi matriks ekstraselular.Supaya nambah cyto aktif lan nyuda karusakan kulit dening lingkungan njaba.

Snglawan radikal bebas

Hydrolyzed Sodium Hyaluronate bisa mbusak radikal oksigen reaktif ing kulit sing diprodhuksi dening sinar ultraviolet srengenge, nglindhungi kulit saka gawe piala, lan nguatake pertahanan marang UV.

Efisiensi produk

Hydrolyzed Sodium Hyaluronate bisa diserap liwat kulit lan njedhul hidrasi karo sel epidermis kanthi cepet.supaya bisa ngunci banyu lan replenish banyu rumiyin, Njaga suhu kulit langgeng lan nambah isi Kelembapan kulit.

Thkontras kasar karo produk referensi, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate bisa nambah isi Kelembapan kulit Ngartekno.Efek luwih jelas yen digunakake kanthi terus-terusan sajrone 60 dina.

Also Hydrolyzed Sodium Hyaluronate bisa nyuda mundhut kelembapan kulit kanthi luar biasa.1 jam sawise nglamar, kelembapan kulit sing nggunakake produk iki mudhun 22% lan bisa tahan nganti 12 jam.

Tambah elastisitas padha

Sawise nggunakake Hydrolyzed Sodium Hyaluronate sajrone 15 dina, 30 dina, 60 dina, elastisitas kulit mundhak 4,0%, 4,8% lan 4,8%.Lan panggunaan jangka panjang bisa nggawe kulit nyenyet lan elastis.

Snguatake fungsi penghalang kulit

60 dina sawise nggunakake Hydrolyzed sodium hyaluronate, kekandelan kulit tambah dening 6,3%.Efek sing signifikan nalika nggunakake jangka panjang lan bisa nguatake fungsi penghalang kulit.

Pdeskripsi produk

Dosage dianjurake: 0,1%-0,5%

Mcara nggunakake: Bisa digunakake ing pelarut organik kayata propylene glycol lan gliserol, utawa bisa larut ing banyu langsung.Aja nggunakake simultan karo pengawet kationik lan surfaktan kationik.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita