Food Grade Sodium hyaluronate

  • Food Grade  Sodium hyaluronate

    Food Grade Sodium hyaluronate

    Isi asam hyaluronic ing awak manungsa kira-kira 15g lan nduweni peran penting ing aktivitas fisiologis awak, Yen posisi isi relatif asam hyaluronic ing awak bayi nganti 100%, lan ing umur 30,50.60 , iku suda kanggo 65%, 45% lan 65% mungguh.Fungsi konservasi kulit weakens bebarengan karo isi asam hyaluronic sudo lan banjur kulit dadi kasar lan kerut katon.Kurangé isi ing jaringan lan organ liya bisa nyebabake atritis, arteriosklerosis, gangguan pulsa lan atrofi otak.Bakal nyebabake penyakit Alzheimer yen asam hyaluronic ing awak manungsa suda banget awal.