Food Grade Sodium hyaluronate

Isi asam hyaluronic ing awak manungsa kira-kira 15g lan nduweni peran penting ing aktivitas fisiologis awak, Yen posisi isi relatif asam hyaluronic ing awak bayi nganti 100%, lan ing umur 30,50.60 , iku suda kanggo 65%, 45% lan 65% mungguh.Fungsi konservasi kulit weakens bebarengan karo isi asam hyaluronic sudo lan banjur kulit dadi kasar lan kerut katon.Kurangé isi ing jaringan lan organ liya bisa nyebabake atritis, arteriosklerosis, gangguan pulsa lan atrofi otak.Bakal nyebabake penyakit Alzheimer yen asam hyaluronic ing awak manungsa suda banget awal.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Isi asam hyaluronic ing awak manungsa kira-kira 15g lan nduweni peran penting ing aktivitas fisiologis awak, Yen posisi isi relatif asam hyaluronic ing awak bayi nganti 100%, lan ing umur 30,50.60 , iku suda kanggo 65%, 45% lan 65% mungguh.Fungsi konservasi kulit weakens bebarengan karo isi asam hyaluronic sudo lan banjur kulit dadi kasar lan kerut katon.Kurangé isi ing jaringan lan organ liya bisa nyebabake atritis, arteriosklerosis, gangguan pulsa lan atrofi otak.Bakal nyebabake penyakit Alzheimer yen asam hyaluronic ing awak manungsa suda banget awal.

Sodium Hyaluronate oral bisa ndhukung tingkat asam hyaluronic ing awak.Bisa mbantu wong duwe energi lengkap lan semangat enom.Kajaba iku, oral Sodium Hyaluronate migunani kanggo njaga elastisitas kulit kanthi moisturizing kulit saka dermis menyang epidermis.Sodium Hyaluronate uga minangka pereda nyeri sing nyengsemake.Bisa mbantu wong nyuda tatu sendi, utamane dhengkul.Sodium Hyaluronate bebarengan karo bahan liyane bisa nggawe tablet, kapsul lan solusi lisan sing apik kanggo perawatan kulit lan perawatan sendi.

Aplikasi produk

Jinis Aplikasi MOlecular Wright Disaranake Application
OBahan Pangan Biasa 800kDa -1200kDa

(Rentang bobot molekul liyane bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan)

Dink, jeli, susu, lsp
HBahan Pangan Sehat Tablet, kapsul lan solusi lisan, bebarengan karo bahan liyane kalebu kolagen, vitamin, kondroitin sulfat, glukosamin, lan ekstrak tanduran.
EOmbenan nergy Osolusi ral, wedang, lsp.

Spesifikasi

Titem iki Gasam lucuronik Sodium hyaluronate PH (Solusi Banyu 0,1%) Ltransmisi cahya Loss ing pangatusan
Standard 44,5% 92,0% 6.0~8.0 99,0% 10,0%
Titem iki Viskositas intrinsik Mbobot molekul relatif Akeh Kapadhetan TKapadhetan ap Protein
Standard Anilai-nilai aktual Anilai-nilai aktual Anilai-nilai aktual Anilai-nilai aktual 0.1%
Titem iki Reside ing ignition Hlogam berat (Pb) Arsenik Bakteri

ngetang

Mlawas & Ragi
Standard 20% 10 ppm ≤2ppm, ≤100CFU/g 50 CFU/g
Titem iki CBakteri Salmonella olibacillus Staphylococcus aureus
Standard NegatifNegatifNegatif

Efisiensi produk

1. Mbantu kanggo ningkatake kesehatan kulit rai, nambah kelembapan kulit lan antioksidan. lan ngurangi kisut, Ing wektu sing padha efek moisturizing, iku uga jenis enhancer seng nembus apik.

2. Lubricating joints
Asam hialuronat minangka komponèn utama cairan sinovial organisme, viscoelasticity lan lubricity sing apik bisa nyuda tekanan sendi lan nyandhang nalika awak obah.Riset nuduhake yen asam hyaluronic lan peptida lan glikopeptida ing cairan sinovial nduweni peran penting kanggo pelumasan bebarengan.

3. Nyuda penuaan organ lan jaringan manungsa amarga nyuda HA Isi asam hyaluronic paling dhuwur ing embrio manungsa, lan nyuda kanthi bertahap kanthi umur mundhak sawise lair.Isi asam hyaluronic uga beda karo wong sing beda sanajan ing umur sing padha.Asam hialuronat ing pasien penyakit Alzheimer nyuda sacara signifikan, lan nuduhake akeh gejala tuwa.Oral Sodium Hyaluronate bisa nambah asam hyaluronic saka organ lan jaringan, supaya nduweni peran penting kanggo nyegah tuwa lan prolonging urip.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    gegandhenganproduk