Cross-linked HA - Derm (1mL, 2mL)

Isi 1 jarum suntik gel asam hialuronat (24mg/ml) kanthi lidocaine 0,3%, lan 27G/2
jarum .
Kanggo perawatan kerut lan nambah lambe.augmentation dening injeksi dening an
praktisi medis sing sah miturut peraturan lokal sing ditrapake.


Detail Produk

Tag produk

Isi 1 jarum suntik gel asam hialuronat (24mg/ml) kanthi lidocaine 0,3%, lan jarum 27G/2.
Kanggo perawatan kerut lan nambah lambe.augmentasi kanthi injeksi dening praktisi medis sing sah miturut peraturan lokal sing ditrapake.

Sherife

2 taun saka tanggal diprodhuksi.

Kondisi Storge

Simpen nganti 25 ℃.Prospect saka pembekuan lan suryo srengenge.

Apa Pengisi Dermal Asam Hyaluronic?
Pengisi dermal asam hialuronat minangka pengisi dermal tahan lama sing bisa disuntikake. Iku 100% murni cross-linked, reabsorbable, asam hyaluronic sumber non-kewan sing ana sacara alami ing awak.Produk kita minangka zat kaya gel sing disuntikake menyang kulit. kanggo ngisi kerut jero lan mulihake volume.
Kita nyedhiyakake limang jinis pengisi dermal asam Hyaluronic: Fine / Dermal / Derm / Deep / Deeper / Subskin, limang jinis iki cocog kanggo perawatan karo pengisi: keriput dangkal, contone, kerut lambe gagak utawa kerut lambe ndhuwur, kerutan moderat nganti jero, contone bathuk. garis, wrinkles watara irung lan tutuk.Produk anyar iki cocog kanggo nambah volume lambe utawa nambah kontur.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita