Cross-Linked sodium hyaluronate gel kanggo surgery


Detail Produk

Tag produk

Penemuan saiki ana hubungane karo gel sodium hyaluronate sing disambungake kanggo pangisi jaringan kanggo operasi plastik lan cara nyiapake.Solusi alkali saka sodium hyaluronate bereaksi karo alkana rantai dawa sing ngemot gugus epoksi lan agen salib sing ngemot gugus epoksi sajrone 2˜5 jam ing 35 ° C.˜50 ° C. kanggo ngasilake sodium hyaluronate sing disambung silang, banjur dicuci, gelled lan sterilized, kanggo nyiapake gel.Antarane, rasio molar saka sodium hyaluronate: cross-linking agen ngemot gugus epoxy: long chain alkana ngemot gugus epoxy punika 10:4˜1:1˜4;jumlah atom karbon saka alkana chain dawa ngandika ngemot klompok epoxy punika 6 kanggo 18. Gel disiapake ing penemuan saiki bisa, ing tangan siji, èfèktif nambah resistance kanggo enzymolysis dadi luwih stabil, lan ing tangan liyane, njaga. biokompatibilitas banget saka sodium hyaluronate tanpa mengaruhi injectability sawijining.

Crosslinked sodium hyaluronate gel kanggo surgery plastik bedhah lan cara preparation kuwi:

Penemuan iki ana hubungane karo cara nyiapake gel sodium hyaluronate sing disambung salib kanggo operasi plastik bedah, sing ditondoi kanthi langkah-langkah ing ngisor iki:
(1) Sodium hyaluronate bubuk garing disebarake ing 10?wt%~20?A solusi campuran dumadi saka wt% sodium hidroksida larutan banyu lan aseton digunakake kanggo njupuk sodium hyaluronate penundaan dhasar, lan banjur crosslinking agen 1,4?Butanediol diglycidyl eter BDDE wis pipis roto-roto diwenehi materi reaksi, supaya minangka kanggo miwiti reaksi kanggo gawé salib-disambung sodium hyaluronate;Ing negara aduk, reaksi wis rampung sawise materi reaksi katahan ing 35 ℃ ~ 50 ℃ kanggo 5 ~ 8 jam, lan Nilai pH saka bahan campuran ngalangi-Cairan sawise reaksi diatur kanggo 7 karo asam hidroklorat klempakan;Ing endi konsentrasi sodium hyaluronate ing bahan reaksi yaiku 2?Wt% ~ 5wt%, rasio massa agen crosslinking kanggo sodium hyaluronate yaiku (1: 1.3) ~ (1: 1.8);
(2) Nyaring campuran padhet lan cair pH=7 sawise reaksi mbusak cairan kasebut.Bahan sing isih dikumbah nganggo aseton menyang GC?MS kanggo ndeteksi isi BDDE ngisor 2ppm.Bahan sing isih ana kalebu wêdakakêna putih lan gel transparan, banjur bahan-bahan sing wis garing dikeringake kanthi vakum kanggo entuk bubuk garing putih sing ora larut banyu, yaiku, bubuk sodium hyaluronate sing disambungake.
(3) Sieving lan misahake wêdakakêna sodium hyaluronate crosslinked dijupuk dening pangatusan vakum ing langkah ② lan ngumpulake wêdakakêna sieved;
(4) Nambahake banyu deionized kanggo wêdakakêna sieved diklumpukake ing langkah 3, supaya salib-linked sodium hyaluronate wêdakakêna kebak abuh lan diresiki kanggo 6 ~ 10 jam ing suhu kamar saka 15 kanggo 35 derajat, lan partikel gel diklumpukake kanggo njaluk crosslinked sodium hyaluronate gel.
(5) Buffer PBS isotonic ditambahake menyang gel sing diklumpukake ing langkah 4 lan diresiki kanggo 6 ~ 10 jam ing suhu kamar saka 15 nganti 35 derajat.Sawise filtrasi, PBS dibusak lan gel diklumpukake.Gel disaring kanthi urutan kanthi nggunakake spesifikasi pisanan lan spesifikasi layar kapindho.3 macem-macem ukuran gel dipikolehi, lan 3 gel disterilisasi lan diisi nganggo jarum suntik sing wis disterilisasi.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita