Cross-linked Sodium Hyaluronate Gel kanggo operasi plastik

  • Cross-linked HA – Sub-Q (10mL)

    Cross-linked HA - Sub-Q (10mL)

    Isi 1 jarum suntik gel asam hialuronat (24mg/ml) kanthi lidocaine 0,3%.
    Perawatan kanggo nggedhekake payudara lan nggedhekake bokong kanthi injeksi
    praktisi medis sing sah miturut peraturan lokal sing ditrapake.
  • Cross-linked HA – Fine Line (1mL, 2mL)

    HA - Garis Halus (1mL, 2mL)

    Isi 1 jarum suntik gel asam hialuronat (24mg/ml) kanthi lidocaine 0,3%, lan 30G/2
    jarum .
    Perawatan kanggo koreksi garis iki ing bathuk lan watara mata lan tutuk
    augmentation dening injeksi dening praktisi medical sah miturut lokal
    angger-angger sing ditrapake.
  • Cross-linked HA – Derm (1mL ,2mL)

    Cross-linked HA - Derm (1mL, 2mL)

    Isi 1 jarum suntik gel asam hialuronat (24mg/ml) kanthi lidocaine 0,3%, lan 27G/2
    jarum .
    Kanggo perawatan kerut lan nambah lambe.augmentation dening injeksi dening an
    praktisi medis sing sah miturut peraturan lokal sing ditrapake.
  • Cross-linked HA – Derm Deep (1mL , 2mL)

    Cross-linked HA - Derm Deep (1mL, 2mL)

    Isi 1 jarum suntik gel asam hialuronat (24mg/ml) kanthi lidocaine 0,3%, lan 27G/2
    jarum .
    Perawatan kanggo nggawe lambe sing luwih lengkap lan mbentuk kontur rai, kayata pipi lan dagu.
    augmentation dening injeksi dening praktisi medical sah miturut lokal
    angger-angger sing ditrapake.
  • Cross-Linked sodium hyaluronate gel for surgery

    Cross-Linked sodium hyaluronate gel kanggo surgery

    Penemuan saiki ana hubungane karo gel sodium hyaluronate sing disambungake kanggo pangisi jaringan kanggo operasi plastik lan cara nyiapake.Solusi alkali saka sodium hyaluronate bereaksi karo alkana rantai dawa sing ngemot gugus epoksi lan agen salib sing ngemot gugus epoksi sajrone 2˜5 jam ing 35 ° C.˜50 ° C. kanggo ngasilake sodium hyaluronate sing disambung silang, banjur dicuci, gelled lan sterilized, kanggo nyiapake gel.Antarane, rasio molar saka sodium hyaluronate: cross-linking agen ...