BABAGAN AWAKE DHEWE

Shan dong liyoung bioteknologi co., Ltd, didegaké ing Qufu City, kutha sajarah lan budaya misuwur ing donya lan kutha asalé saka Konfusius.Wis loro pabrik ing Qufu lan Sishui.Setupin 2010, iku perusahaan modern nggabungaken produksi, pangembangan lan dodolan Sodium Hylauronate.Perusahaan kasebut wis melu industri Sodium Hylauronate suwene 10 taun, lan wis dadi pabrik lan pemasok bahan mentah internasional kanthi tim riset lan pangembangan profesional, teknologi produksi sing diwasa lan kualitas produk sing dhuwur.

Minangka Supplier Sodium Hylauronate kualitas dhuwur, perusahaan wis mesthi wis adhering kanggo kualitas kanggo kapercayan saka pelanggan, wis lways wis tancep kanggo inovasi kanggo menang pasar, lan wis mesthi wis setya kanggo karir kesehatan manungsa lan kaendahan.Perusahaan wis maju riset lan pangembangan sodium hyaluronate, teknologi produksi uga peralatan;wis nggawe sistem kontrol kualitas swara lan mbangun pabrik produksi selaras karo standar "GMP" lan analisis modern lan laboratorium testing, kabeh kang kanggo nyedhiyani pelanggan karo aman, efektif, produk dipercaya.Swara taun, adhering kanggo filosofi perusahaan "pembangunan, inovasi, asli, menang-menang, kesehatan lan rasa seneng", perusahaan wis, minangka tansah, digunakake standar profesional kanggo ketemu panjaluk pelanggan kanggo produk karo bobot molekul beda lan macem-macem packaging. spesifikasi, lan digunakake kanggo nglayani industri kosmetik global, industri produk nutrisi lan kesehatan.Saiki, produk kita wis didol menyang 26 provinsi, kotamadya lan wilayah otonomi ing China, lan wis diekspor menyang Jepang, Korea Selatan, Amerika Serikat, Kanada, Rusia, Italia, Prancis, Hungaria lan pasar internasional liyane, wis dadi pasar internasional. perusahaan model sodium hyaluronate kualitas dhuwur industri.

ENTERPRISE kaluwihan

Shan dong li enom bioteknologi co., Ltd, strictly kontrol kualitas, nandheske ing Manajemen baris saka sumber industri kanggo terminal produk, lan nyawiji kontrol .Kabeh langkah iki kanggo mesthekake yen kualitas produk tansah luwih dhuwur tinimbang syarat industri.Perusahaan netepi konsep pangembangan produk sing didorong dening inovasi teknologi, terus-terusan njamin kualitas produk lan ningkatake pangembangan seri produk sing sampurna.

HONOR lan KUALIFIKASI

VISI PERUSAHAAN

Njupuk customer'demand minangka sail;njupuk misi padha Staff minangka paddle.

Kanggo nggawe kombinasi sampurna saka kapinteran lan teknologi.

Kanggo nguatake kaendahan lan mbukak jagad anyar kanthi setya.

Kanggo napsirake definisi anyar babagan kesehatan estetika ing bidang kosmetik, perawatan kesehatan medis lan panganan.

DISTRIBUSI PASAR

Bio Liyoung fokus ing sabab kaendahan manungsa.Kanthi kaluwihan unik, kemampuan inovasi R&D sing kuwat, peralatan pangolahan canggih lan sistem layanan purna jual sing sampurna, bio Liyoung wis entuk kapercayan para pelanggan ing Asia, Eropa lan Amerika Serikat, lan wis diakoni dening pelanggan global.