//cdn.globalso.com/cnhyaluronicacid/BANNER11.jpg
//cdn.globalso.com/cnhyaluronicacid/BANNER2.jpg
//cdn.globalso.com/cnhyaluronicacid/BANNER3.jpg

Welcome kanggoliyoung

kanthi katresnan & pengabdian

Shan dong liyoung bioteknologi co., Ltd, didegaké ing Qufu City, kutha sajarah lan budaya misuwur ing donya lan kutha asalé saka Konfusius.Wis loro pabrik ing Qufu lan Sishui.Setupin 2010, iku perusahaan modern nggabungaken produksi, pangembangan lan dodolan Sodium Hylauronate.Perusahaan kasebut wis melu industri Sodium Hylauronate suwene 10 taun, lan wis dadi pabrik lan pemasok bahan mentah internasional kanthi tim riset lan pangembangan profesional, teknologi produksi sing diwasa lan kualitas produk sing dhuwur.

sinau liyane

fitur kita

Perusahaan kasebut wis melu industri Sodium Hylauronate suwene 10 taun, lan wis dadi pabrik lan pemasok bahan mentah internasional kanthi tim riset lan pangembangan profesional, teknologi produksi sing diwasa lan kualitas produk sing dhuwur.

  • liyoung Biology focuses on the career of human beauty and health, strives for survival by quality, seeks development by innovation and wins the world by reputation.

    KONTROL KUALITAS

    liyoung Biologi fokus ing karir kaendahan lan kesehatan manungsa, ngupayakake kaslametan kanthi kualitas, ngupaya pangembangan kanthi inovasi lan menangake jagad kanthi reputasi.
    sinau liyane
  • The company has a professional R& D innovation team,adhering to high standards, as well as high requirements,to create the benchmar kindus try.

    Inovasi R&D

    Perusahaan kasebut duwe tim inovasi R&D profesional, netepi standar sing dhuwur, uga syarat sing dhuwur, kanggo nggawe benchmar kindus try.
    sinau liyane
  • The company's management concept keeps pace with the times, develops ideas, is determined to forge ahead, the production process is mature and stable, and the quality control is strict .

    TIM KEKUATAN

    Konsep manajemen perusahaan tetep selaras karo jaman, ngembangake ide, ditemtokake kanggo maju, proses produksi wis diwasa lan stabil, lan kontrol kualitas ketat.
    sinau liyane

Produk Kita

Perusahaan kasebut wis melu industri Sodium Hylauronate suwene 10 taun, lan wis dadi pabrik lan pemasok bahan mentah internasional kanthi tim riset lan pangembangan profesional, teknologi produksi sing diwasa lan kualitas produk sing dhuwur.

Kabar

Perusahaan kasebut wis melu industri Sodium Hylauronate suwene 10 taun, lan wis dadi pabrik lan pemasok bahan mentah internasional kanthi tim riset lan pangembangan profesional, teknologi produksi sing diwasa lan kualitas produk sing dhuwur.

  • partner
  • partner
  • partner
  • partner